*Nettavisen* Sport.

Geox-ryttere på flyttefot

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

En av dem er klar for Vacansoleil.

24 år gamle Rafael Valls hadde åpenbart ingen problemer med å finne seg ny arbeidsgiver.

Onsdag ble det klart at Bike Live, selskapet bak Geox-TMC, legger ned strukturen neste år.

Allerede dagen etter kunngjørelsen ble spanjolen presentert hos sin nye arbeidsgiver.

- Vi har fulgt med Valls siden 2010, og kjenner godt til talentet hans. Han er en rytter med den rette alderen, og en kjøremåte som passer oss. Jeg er sikkert på at han vil styrke oss både i etappeløp og bakkeklassikere, uttaler Dan Luijkx i Vacansoleil i en pressemelding.

Fra før av har Fabio Duarte skrevet under for Colombia Coldeportes, mens Xavier Florencia skal til Katjusja (se oversikt i bunnen av artikkelen).

En rytter som Juan José Cobo vil heller ikke ha noen problemer med å finne seg et nytt lag. Tidligere i dag avslørte Movistar at de tar imot årets Vuelta a España-vinner med åpne armer, dersom han ikke finner seg en annen arbeidsgiver.

Les også: Gamblet på 750.000 euro

Valls trenger uansett ikke engste seg mer for framtiden nå.

- Jeg valgte Vacansoleil ettersom de viste interesse allerede i 2010, og fornyet den nå, etter en vanskelig sesong for meg.

- Det er også et lag som gir unge ryttere muligheten til å kjøre for egne resultater, legger han til.

PS! Foreløpig har disse rytterne forlatt Geox-TMC: Daniele Colli (Team Type 1), Xavier Florencio (Team Katjusja), Carlos Sastre (legger opp), Fabio Felline (Androni Giocattoli), Matteo Pelucchi (Team Europcar), Daniele Ratto (Liquigas), Matthias Brändle (Team NetApp) og Fabio Duarte (Colombia Coldeportes). Dessuten ryktes det at Denis Mensjov på det nærmeste er klar for Katjusja.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag