*Nettavisen* Sport.

Gerrard: - En stor dag for meg

Foto: Getty Images / All Over Press

Også Liverpool-fansen vil trolig like denne nyheten.

15.07.13 17:09

Liverpool bekreftet mandag at Steven Gerrard har skrevet under en ny kontrakt, som binder ham til Anfield i to år.

33-åringen har spilt for Merseyside-klubben i hele sin karriere og kan nærme seg 700 kamper for de røde den kommende sesongen.

- En stor dag
Klubblegenden skrev under kontrakten på Melwood mandag morgen og er strålende fornøyd med det.

- Jeg tror alle skjønner hva det betyr for meg. Det er en stor dag for meg, og jeg er virkelig glad både for meg selv og for familien. Det er strålende nyheter, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

Liverpools nummer åtte innrømmer at det var litt spesielt å bare ha ett år igjen på sin forrige avtale.

- Dette viser at klubben setter pris på meg og vil ha meg her. Det var ett år igjen på den forrige kontrakten, og det er ganske uvanlig for meg. Jeg tror det er første gang jeg har gått så langt på en kontrakt, uten å skrive under en ny, sier han.

- Jeg er glad det er gjort og at det skjedde på rett tidspunkt - før sesongen, slik at jeg kan fokusere på å spille så godt jeg kan.

Åpner for mer
Også Liverpool-direktør Ian Ayre gleder seg over at Gerrard nå forlenger avtalen med klubben.

- Han er, og har lenge vært en stor del av Liverpool Football Club. Spesielt nå til dags er det ganske unikt at en lokalspiller er lojal mot klubben sin gjennom hele karrieren.

Ayre er nå sikker på at dette betyr at Gerrard blir i Liverpool til han legger skoene på hylla.

- Vi er fornøyd med at han forlenger avtalen og blir her ut karrieren. Vi har sagt at vi skal ta en ny vurdering om to år og se hvor fornøyd Steven er. Vi er alltid fornøyde med ham, så forhåpentligvis kan vi fortsette i dette sporet.

Steven Gerrard debuterte for Liverpool i 1998 og har vunnet Champions League, UEFA-cupen, FA-cupen to ganger og Ligacupen tre ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.