RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Gerrard: - Fremtiden er lys

Sist oppdatert:
Steven Gerrard ser lyst på Liverpool-fremtiden etter møtet med Dubai-investorene som er i ferd med å kjøpe klubben.

Steven Gerrard er sikker på at Liverpool går en lys fremtid i møte, etter å ha hilst på representanter fra Dubai International Capital (DIC), gruppen som ønsker å kjøpe storklubben for 5,5 milliarder kroner.

Presenterte visjonene
Det statseide selskapet fra De forente arabiske emirater har fingransket klubbregnskapet, og ventes å komme med et formelt bud om kort tid. Liverpool-sjefen David Moores har allerede hatt samtaler med DIC-direktør Sameer al-Ansari, som også hilste på manager Rafael Benitez tidligere denne uken. Og etter at direktøren nå har lagt frem visjonene sine for klubben for Gerrard og flere andre nøkkelspillere, tyder alt på at kjøpet blir en realitet.

- Det har vært mye prat i det siste om et salg, og jeg har vært heldig å få møte folkene som skal overta klubben. Og jeg er veldig spent, innrømmer Liverpool-kapteinen.

- Det første de fortalte oss var at de ville gjøre alt for at klubben vår skal få en lys fremtid og oppnå stor suksess både på og utenfor banen. Og det var akkurat det vi ønsker å høre. Jeg tror spillerne har samme forhold til dette som fansen - et ønske om å oppnå mest mulig suksess.

Blir ikke et leketøy
Liverpools administrerende direktør Rick Parry har hatt dialog med det arabiske selskapet helt siden Champions League-finalen for 19 måneder siden. Han har den siste tiden brukt mye krefter på å berolige bekymrede supportere. Parry er sikker på at klubben, som stort sett finansieres av Emiratenes statsminister Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum, ikke vil ende som et leketøy for en styrtrik investor.

- Vi kommer definitivt ikke til å ende som et leketøy for en milliardær. Det handler om å ta Liverpool ett skritt videre og sikre klubbens fremtid. Forhandlingene skal fortsette og vi er svært fornøyde med å ha kommet så langt, understreker Parry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere