RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AP Photo/PA, Phil Noble

Gerrard: - Jeg vil ikke til Chelsea

Sist oppdatert:
Liverpools midtbanespiller Steven Gerrard sier at han ikke er interessert i en overgang til Chelsea. - Jeg vil bli på Anfield ut kontrakten, fastslår den engelske landslagsspilleren.

Chelsea har de siste ukene blitt linket til Gerrard i engelsk presse, og midtbanespilleren selv satte fart i spekulasjonene da han uttalte at han kan tenke seg å skifte klubb dersom Liverpool ikke lenger er med og kjemper om trofeér.

Men nå rykker Steven Gerrard ut og fastslår at hans fremtid er på Anfield. 24-åringen vil fullføre kontrakten med Liverpool, som går ut i 2008.

- Jeg har nylig signert en ny kontrakt for denne sesongen og de to neste, og vil fullføre den. Det er for tiden massive spekulasjoner, men det bryr meg ikke. Som kaptein i Liverpool vil jeg hjelpe klubben å klatre på tabellen og gjøre alt for at vi kan komme lengst mulig i Champions League, sier Gerrard ifølge BBC Sports Online.

Hete spekulasjoner
Gerrard ble også linket til Chelsea i sommer, og ifølge flere britiske medier har London-klubben planer om å legge inn et gigantisk bud når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Spekulasjonene bekymrer likevel ikke Liverpools manager Rafael Benitez. Han insisterer på at Gerrard har lovet ham å bli på Anfield.

- Jeg spurte Steven om han ville bli værende her, og han svarte raskt og kontant ja, sier Benitez.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere