Gerrard: - Rooney har betrodd seg til meg

Foto: Getty Images / All Over Press

Steven Gerrard forteller om samtaler med Wayne Rooney.

14.08.13 08:43

Onsdag kveld møter England nabolandet Skottland til treningskamp hjemme på Wembley i London.

I den forbindelse er flere av de engelske Premier League-stjernene samlet for å hamle opp med nabolandet, deriblant Manchester United-spiss Wayne Rooney.

United-spissen har ikke vært å se på banen for Manchester-klubben i årets sesongoppkjøring.

27-åringen har siden forrige sesong ønsket seg vekk, og London-klubb Chelsea har vært klare på at de ønsker å kjøpe spissen. I tillegg skal Rooney ha slitt med flere småskader, men landslagssjef Roy Hodgson fortalte pressen mandag at spissen virker å være frisk nok til å spille kampen mot Skottland.

Snakket med Gerrard
Også kaptein Steven Gerrard blir trolig å se på banen for England onsdag kveld.

Til BBC forteller Liverpool-kapteinen at Rooney har betrodd seg til ham om hans usikkerhet rundt framtiden hans i Manchester United.

- Det vil ikke være rettferdig av meg overfor Wayne å snakke om samtalen vår. Det som teller for meg er hvordan Wayne er i onsdagens kamp. Jeg er sikker på at alt det andre kommer til å løse seg, sier Gerrard om lagkameraten.

Gerrard mener å se at Rooney ikke er i kampform, men mener likevel at han er klar til å spille mot Skottland.

- Han er den samme gamle Wayne Rooney på trening. Han ser bra ut og scorer mål. Han er klar til å spille. Han trenger disse minuttene for å bygge opp selvtilliten sin og jeg er sikker på at han klør etter å få starte, sier Liverpool-spilleren.

Nekter å selge
Chelsea har allerede fått to bud avslått på Wayne Rooney av Manchester United.

Det første skal ha vært på 23 millioner pund, mens London-klubben prøvde seg med et nytt bud på 25 millioner pund 4. august.

Chelsea skal ha vært sikre på at Manchester United kom til å la spilleren gå, men nå skriver The Guardian at United nå har bestemt seg for å ikke selge spissen uansett pris.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.