Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard åpen for ny Liverpool-avtale

Veteranen har ingen planer om å trappe ned fotballkarrieren.

Liverpools Steven Gerrard har ikke vært i storform så langt denne sesongen, men mot Norwich sist virket kapteinen friskere.

I likhet med mange andre på Liverpool har også Gerrard trengt tid på å bli komfortabel med Brendan Rodgers og hans spillestil.

Ifølge Liverpool Echo tirives imidlertid veteranen utmerket i den røde klubben, og Gerrard skal være åpen for å fortsette karrieren også etter at hans nåværende kontrakt går ut.

- Vi får se
Midtbanemannen har kontrakt fram til sommeren 2014, men skulle tilbud om en ny avtale komme på bordet, vil han trolig la penn møte papir.

- Vi får se hva som skjer. Jeg har 18 måneder igjen av kontrakten og trives kjempegodt her. Jeg føler meg bra og vil fortsette med fotball i mange år, sier Gerrard.

- Jeg elsker å spille for Liverpool. Jeg elsker å være kaptein. På mange måter så lever jeg drømmen, forteller Liverpool-helten.

Til tross for mange år i klubben har Gerrard aldri vært med å vinne en ligatittel. Han har imidlertid stor tro på det manager Rodgers nå har satt i gang i klubben.

- Jeg liker å spille under Rodgers. Treningene er bra, og det er spennende tider. Jeg håper å kunne bidra under dette nye regime, sier Gerrard.

- Spilt bra
Liverpool fikk sin første seier for sesongen da Norwich ble knust 5-2 i helgen. Luis Suarez scoret hat trick, mens også Gerrard var sentral.

- Vi har spilt noen utrolig bra kamper i det siste, men ikke fått noe ut av dem. Når vi vinner på denne måten, får vi selvtillit, sier Gerrard.

- Vi visste at den første seieren ville komme om vi bare hørte på manageren. Den burde ha kommet mot Manchester United, men vi måtte vente litt lenger, sier kapteinen.

Denne uken skal Liverpool i aksjon i Europa Leagues gruppe A. Torsdag møter den røde klubben italienske Udinese hjemme på Anfield.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg