RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard avviser ryktene

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpools kaptein omtaler alle ryktene rundt ham som «fjollete».

Steven Gerrard avviser at han har planer om å forlate Liverpool og Merseyside. 29-åringen irriterer seg også over ryktene om at han hadde en heftig krangel med manager Rafael Benitez under pausen av FA-cupkampen mot Reading i forrige uke.

Liverpool tapte som kjent den kampen, men det skjedde i det minste uten at Gerrard og Benitez kranglet.

- Utrolig fantasi
- Jeg har hørt omtrent et dusin versjoner av det samme ryktet og de er like fjollete, alle sammen. Jeg skulle gjerne ha visst hvem som dikter opp dette, for de må ha en utrolig fantasi, sier Gerrard.

Det skjedde ingenting, forteller Gerrard ifølge Sky Sports.

- Det er et absolutt faktum. Hvis noen tror at dette tullet forstyrrer enten meg eller klubben, tar de feil. Det har eventuelt bare knyttet oss tettere sammen, fordi vi alle har fått en god latter ut av det. Jeg har aldri hatt noen problemer med manageren eller staben hans, så lenge de har vært her.

Blir værende
Det som imidlertid er faktum og intet rykte, er at Liverpools kaptein pådro seg en skade i løpet av FA-cuptapet. Han spiller derfor ikke onsdagens ligakamp mot Tottenham Hotspur på Anfield.

Gerrard insisterer uansett på at framtiden hans ligger på nettopp Anfield.

- Alle historiene om at jeg skal dra, er uten grunnlag. Fansen kan være trygge på at jeg gjør alt jeg kan for å komme tilbake i form og hjelpe Liverpool til å avslutte sesongen så godt som mulig, sier 29-åringen.

Klikk herfor å følge Liverpool - Tottenham minutt for minutt. Nettavisens livesenter dekker også Arsenal - Bolton onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere