RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard ber fansen spare Evra

Foto: John Powell / Getty / All Over Press
- Vi håper ikke det blir noen avisforsider.

Lørdag formiddag spiller Liverpool mot Manchester United i FA-cupen.

Ett av balløyas mest beryktede oppgjør har i år fått en ekstra ingrediens, siden kampen blir første møte mellom Patrice Evra og Liverpool siden Suarez-skandalen startet i midten av oktober.

Trolig Evra fra start
Evra starter trolig kampen for Manchester United, og alt tyder på at han kommer til å få huden full av Liverpool-fansen.

Nå går Steven Gerrard ut og ber om at supporterne glemmer Suarez-saken, og heller konsentrerer seg om å skape en ramme rundt kampen som er en toppkamp verdig.

- Liverpool og Manchester United er store rivaler, og selvsagt kommer det til å stå ting i avisene, og fansen kommer til å krangle. Men det er fantastisk om kampen blir husket for å være en stor fotballkamp, og at Liverpool vinner, sier Liverpool-kapteinen ifølge The Mirror.

Ønsker ikke forsider
Gerrard er selvsagt klar over at han trolig taler for døve ører, men håper likevel at supporterne klarer å fokusere på å støtte Liverpool – ikke skjelle ut Evra.

- Vi ønsker ikke forsider i avisene eller andre saker fra kampen, bortsett fra saker om en fotballkamp mellom to topplag. Vi har alle et ansvar for at denne kampen skal huskes for fotballen, sier Gerrard.

Kampstart lørdag er 13.45, og kampen følger du i vårt livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere