Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard ber om stjernesigneringer

Se hva Steven Gerrard sier om Wesley Sneijder.

Wesley Sneijder har vært koblet til Liverpool den siste tiden. Merseyside-klubben ser ut til å lede kampen om å hente nederlenderen.

Nå sier Steven Gerrard at han godt kan tenke seg nederlenderen i klubben.

- Han duger, svarer Gerrard på spørsmålet om han kan se for seg Sneijder i den røde trøya.

Sneijder har vært ute i kulden i Inter denne sesongen. Nederlenderen har ikke vært på sitt beste siden fotball-VM i Sør-Afrika i 2010.

Midtbanespilleren har ikke spilt en seriekamp for Inter siden 26. september i fjor høst.

- Jeg har ikke hastverk, og jeg vil ikke forhaste beslutningen om fremtiden, uttalte Sneijder til ESPN tidligere denne uken.

Liverpool har signert Daniel Sturridge i januarvinduet, men midtbanespilleren mener Liverpool fortsatt trenger spillere i verdensklasse om de skal oppfylle ambisjonene til klubben.

- Jeg liker retningen klubben går i. Men den harde realiteten er at vi fortsatt trenger to-tre storspillere til å ta det siste steget, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

HTML EMBED

Brendan Rodgers har innført en ny filosofi i den tradisjonsrike klubben. Steven Gerrard mener Rodgers har gjort mye bra.

- Jeg liker den nye managerens filosofi. Jeg liker spillemåten hans, fortsetter Gerrard.

Den engelske landslagsspilleren mener laget kan lære litt av erkefienden.

- Vi kan faktisk lære av Manchester United. Selv om de har en dårlig dag, så finner de en vei å vinne kamper på. Når vi har en dårlig dag så taper vi kampene, sier midtbanespilleren.

Liverpool ligger for øyeblikket på 7.-plass i Premier League. Etter en god rekke med resultater er laget nå seks poeng bak Tottenham som innehar den siste Champions League-plassen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'gd90lnwmv98q1925q5v6j1tnw', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-gd90lnwmv98q1925q5v6j1tnw', 'eplayer14');
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg