*Nettavisen* Sport.

Gerrard erstatter Beckham

Foto: (SCANPIX)

Steven Gerrard erstatter David Beckham på høyrevingen i onsdagens vennskapskamp mot Hellas på Old Trafford.

15.08.06 22:44

David Beckham ble ikke funnet verdig en plass i troppen til England, og nå er det mye som tyder på at den tidligere landslagskapteinens karriere for England nærmer seg slutten.

- Jeg har bestemt meg for å bruke Steven Gerrard på høyresiden fordi han spilte i den posisjonen for Liverpool store deler av forrige sesong og scoret 23 mål, sier Steve McClaren på en pressekonferanse tirsdag kveld.

Skryter av Gerrard
McClaren sier videre at Gerrard er strålende fornøyd med å bli plassert på vingen.

- Jeg har snakket med Steven og han er strålende fornøyd med å spille på høyrekanten. Han sier at han vil spille i hvilken som helst posisjon for England, forteller en tydelig fornøyd McClaren.

Jermain Defoe, som ble vraket i Englands VM-tropp i sommer, får sjansen fra start sammen med McClarens tidligere disippel fra Middlesbrough Stewart Downing.

Ingenstore overraskelser
Steve McClaren leder England som landslagssjef for første gang mot Hellas. Ifølge BBC har han tatt ut følgende startellever til oppgjøret som spilles på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford:

England (4-4-2): Paul Robinson - Gary Neville, Rio Ferdinand, John Terry (kaptein), Ashley Cole - Steven Gerrard, Owen Hargreaves, Frank Lampard, Stewart Downing - Jermain Defoe, Peter Crouch.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag