RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard håper på fjerdeplass

Foto: Scanpix/Reuters
Sist oppdatert:
Steven Gerrard erkjenner at sesongen så langt har vært en enorm skuffelse for Liverpool. Si din mening om Liverpool her.

Den nybakte kapteinen Steven Gerrard og resten av Liverpool-miljøet hadde siktet innstilt på tittelen denne sesongen. Manager Gerard Houllier satset på at et nytt fokus på den offensive biten av spillet ville gjøre utslaget.

Utslag har det forsåvidt gjort - men ikke slik Liverpool håpet.

Ikke bra nok
13 kamper inn i sesongen ligger Liverpool på niendeplass med fem seire. Avstanden opp til Arsenal er 15 poeng. Klubber som Charlton, Birmingham, Fulham og Manchester City ligger foran Liverpool i Premier League.

0-0 mot Middlesbrough gjorde lite for å hjelpe på selvtilliten hos den rødkledde delen av Merseyside.

- Middlesbrough er et vanskelig lag å spille mot, men hvis du vil vinne tittelen eller være i nærheten, er du nødt til å vinne slike kamper, innrømmer Steven Gerrard.

- I øyeblikket ligger vi på niendeplass - og det er ikke bra nok for Liverpool Football Club. Vi er nødt til å komme oss til Champions League for å komme i rett posisjon for denne klubben.

Hva mener du om Liverpools skuffende sesong? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere