RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nigel French (Pa Photos)

Gerrard kan bli straffet

Sist oppdatert:
Elendigheten fortsetter for Liverpool. Nå kan kaptein Steven Gerrard bli utestengt.

Oslo (ANB): Det var ikke hyggelig å være Liverpool-supporter etter mandagens leie 0-1-tap for Wigan, og bedre ble neppe humøret av å lese britiske aviser dagen derpå.

Les også: Dette er krise, Liverpool

Der var nemlig kaptein Steven Gerrard avbildet med to fingrer i været – tilsynelatende i retning av dommer Andre Marriner. Det kan nemlig bety mer trøbbel.

Den aktuelle episoden oppsto ni minutter før full tid på DW Stadium – da Gerrard ble idømt gult kort for å ha taklet James McCarthy bakfra. Reprisen viser at Liverpool-ikonet løfter to fingrer på vei bort fra situasjonen, og trolig medfølger også en verbal salve.

V-tegnet – når det vises med håndbaken vekk fra kroppen – anses i Storbritannia for å være en fornærmende gest nesten på linje med å vise langfingeren. Det kan sende Gerrard inn i trøbbel.

Dommer Marriner fikk åpenbart ikke med seg Liverpool-kapteinens håndbevegelse mandag, men flere britiske aviser skriver tirsdag at Det engelske fotballforbundet (FA) likevel kan komme til å se nærmere på saken.

Skulle det bli åpnet disiplinærsak mot landslagskaptein Gerrard, er det en reell for at Liverpool-stategen blir utstengt i én eller flere kamper.

Manager Rafael Benitez ble konfrontert med episoden allerede etter mandagens kamp, men ville ikke si stort.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg sto for langt unna, sa han ifølge Sky Sports. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere