Gerrard klar mot United

Foto: (foto: scanpix)

Rafael Benitez bekrefter at Steven Gerrard spiller for Liverpool i søndagens oppgjør mot Manchester United.

19.10.06 21:38

Gerrard var ikke med i oppgjøret mot Bordeaux onsdag, men Benitez er overbevist om at den engelske landslagsspilleren er klar til storkampen på Old Trafford.

- Planen var å la ham bli i England og trene. Det ser ut til å ha fungert bra.

Også Daniel Agger, Mohamed Sissoko og Dirk Kuyt er klare til møtet med United. De to sistnevnte kom innpå som innbyttere for The Reds i Champions League- oppgjøret i Frankrike.

Benitez sier videre at han er klar over hva som står på spill i søndagens batalje, men anser ikke kampen som avgjørende for hvor tittelen havner ved sesongslutt.

- Jeg sier det samme hver gang. Det er en lang sesong, og jeg vil at spillerne skal være fokuserte hele året gjennom, ikke bare på enkeltkamper, sier Liverpool-sjefen.

- Det er en del kamper gjennom sesongen som får mer oppmerksomhet enn andre, og dette er en av dem. Vi har fått en dårlig start, og vil forandre situasjonen med en borteseier.

- For å vinne serien må du vinne mot de store lagene, og de små lagene. Kanskje en seier mot United smaker bedre enn en seier mot ett mindre lag, men hver seier teller tre poeng, uavhengig av hvem man møter, sier Benitez til Sky Sports.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.