Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard leier ekssoldater

Steven Gerrard tar ingen sjanser med familien sin.

Liverpool-stjernen opplevde at tyver tok seg inn i familiens hus mens kona Alex Curran og barna var hjemme, samtidig som Gerrard selv var på utenlandsoppdrag for Liverpool. Det har midtbanespilleren nå tatt konsekvensene av.

Han har hyret inn et team av tidligere SAS-soldater, som beskytter familien døgnet rundt etter den traumatiske opplevelsen.

- Stevie følte at noe måtte gjøres for å beskytte seg selv, kona og barna. Sikkerheten til dem han er glad i, var en prioritet. Disse gutta vil nå være der for ham 24 timer i døgnet og familien kan sove trygt, sier en «venn» til Daily Mirror.

Alex Curran ble konfrontert av fire menn med masker. De truet henne med vold, før de forsvant fra det fasjonable huset med smykker for store verdier. Curran var fremdeles i sjokk da Steven Gerrard kom tilbake fra Frankrike dagen etter.

Barna Lilly-Ella (3) og Lexie (1) sov da det skjedde.

Steven Gerrard er ikke den første Liverpool-spilleren som er blitt ranet mens han har vært på jobb for sin klubb. Både Dirk Kuyt, Jerzy Dudek, Daniel Agger, Peter Crouch og keeper Jose Reina er alle blitt rammet.