RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard og Mancini i tunnelkrangel

Foto: Andrew Powell (Liverpool FC via Getty Images)
Sist oppdatert:
Liverpool-kapteinen fikk Roberto Mancini til å se rødt.

Steven Gerrard ble matchvinner med sin straffescoring i første omgang i den første semifinalen av ligacupen mot Manchester City. Men Gerrard var likevel rasende da kampen ble blåst av.

City-manager Roberto Mancini gestikulerte nemlig vilt i det 88. minutt da en tofotstakling fra Glen Johnson på Joleon Lescott ble oversett av dommer Lee Mason.

Mancini hevdet at taklingen var verre enn den som skaffet City-kaptein Vincent Kompany rødt kort og fire kampers utestengelse etter kampen mot Manchester United. Derfor var den italienske manageren rasende over at Johnson slapp straff.

- Dobbeltmoral
Gerrard på sin side mente, og sa rett ut etter kampen, at Mancini med sin gestikulering gjorde seg skyldig i dobbeltmoral, siden han forsvarte Kompanys takling og anklaget Wayne Rooney for å forsøke å påvirke dommeren til å sende Kompany av banen.

- Jeg er overrasket over Mancini. Han angrep Wayne Rooney for å prøve å få en av hans spillere utvist i helgen, og nå prøver han å få en av våre spillere i trøbbel. Jeg synes ikke det er riktig, sier Gerrard, ifølge The Times.

Mancini forteller til avisen at Gerrard oppsøkte ham i spillertunnelen etter at Liverpool-kapteinen hadde hørt managerens kommentarer i et tv-intervju.

- Denne taklingen var verre enn Vinnys. Alle kan se det. Gerrard kom til meg å sa: «Du sa dette». Gerrard kan si hva han vil. Det er ikke viktig. Jeg sa min mening, sier Mancini.

- Ikke kort
Liverpool-manager Kenny Dalglish lot seg ikke blande inn i krangelen og tok en «Arsene Wenger» ved å si at han ikke så episoden. Men Gerrard var klar på at han ikke delte Mancinis oppfatning av taklingen, og mente at den ikke kvalifiserte til noe kort.

- Nei, jeg synes ikke det. Johnson vant taklingen klart, sa Gerrard.

Video av taklingen finner du her.

Gerrard kan uansett glede seg over 1-0-seieren som gir Liverpool et godt utgangspunkt foran returoppgjøret på Anfield den 25. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere