*Nettavisen* Sport.

Gerrard ønsker Redknapp

Foto: Montasje Scanpix / Getty Images / All Over Press

Tottenham-sjefen seiler opp som favoritt til England-jobben.

25.10.11 13:20

Englands landslagssjef Fabio Capello annonserte tidligere i år at han gir seg etter EM i 2012, uansett hvordan det måtte gå.

Skal vi tro generalsekretæren i det engelske fotballforbundet (FA), Alex Horne, er det bare å sette pengene på nåværende Tottenham-manager Harry Redknapp.

- Harry Redknapp er en stor manager, sier Horne i radioprogrammet Live's Sportsweek på BBC Radio 5.

Gerrard er positiv
Nå følger Liverpool- og England-spiller Steven Gerrard opp, og forteller i et intervju med Sky Sports at han kan tenke seg Redknapp som ny England-manager.

- Det er veldige gode engelske managere der ute. Harry Redknapps navn dukker opp titt og ofte, og han har gjort en utrolig jobb. Folk skjønner ikke hvor god jobb han faktisk har gjort i Tottenham, sier Gerrard.

Men Liverpool-esset tror FA får en vanskelig jobb, for ifølge Gerrard er det absolutt ikke mangel på kandidater.

- Det er også to eller tre kandidater i tillegg til Harry. Jeg ser ikke grunnen til at vi må se ut av landet, hvis managerne vi har er gode nok, og det mener jeg at vi har, sier han.

Redknapp har lyst
Harry Redknapp kan tenke seg jobben, om han får tilbudet.

- Hvis du er engelsk vil det være vanskelig å avslå. Det vil være høydepunktet i karrieren, sier Redknapp ifølge BBC.

Uansett hvem som blir ny England-sjef, vil Steven Gerrard gjøre alt han kan for å gi Capello den avslutningen han ønsker i jobben.

- Jeg har satt pris på å jobbe med Fabio, helt siden han kom hit. Hvis jeg blir valgt til å spille i sommer, kommer jeg til å gi alt for manageren, i visshet om at det er hans siste turnering. Det hadde ikke vært en bedre måte å si farvel på, enn å sende ham avgårde med et smil om munnen etter en suksessfull turnering, sier Gerrard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag