RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard sa nei til Liverpool

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Nå er bruddet offisielt. Merseyside-klubben gir opp midtbanestjernen.

Det melder Liverpool på sin hjemmeside.

- Klubben har gjort det krystallklart at vi vil beholde Steven på Anfield. Beklageligvis har han i ettermiddag fortalt oss at han ikke kommer til å akseptere vårt tilbud om en forbedret og utvidet kontrakt fordi han ønsker å forlate Liverpool. Vi beklager avgjørelsen hans, heter det i en pressemelding fra årets mesterligavinner.

25-årige Gerrard har aldri spilt for noe annet lag, og forrige sesongs Liverpool-kaptein står med 283 A-lagskamper og 41 mål for de røde. Han kom til Anfield-klubben da han var åtte år gammel.

Nei til gigantbud
Chelsea og Real Madrid er de to største klubbene som jakter på den engelske landslagsmannen, og Liverpool skal allerede sagt nei til et Chelsea-bud på 373 millioner kroner.

Og Sven Göran Eriksson vil helst at Steven Gerrard fortsetter karrieren utenlands.

- Se på David Beckham, Michael Owen og Owen Hargreaves. De spiller utenfor England og gjør det bra på landslaget hver eneste gang, sier den engelske landslagstreneren til The Sun i dag.

Mesterligafrist
Gerrard har to år igjen av kontrakten med Liverpool, og klubben må vite om 25-åringen skal fortsette i klubben innen 13. juli. Da spiller Merseyside-klubben første kvalikrunde av Mesterligaen, og hvis Gerrard deltar kan han ikke spille mesterligafotball før etter 1. februar 2006. 1. september er siste signeringsfrist for klubbene som går rett inn i første mesterligarunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere