*Nettavisen* Sport.

Gerrard serverte Torres

Foto: AFP/Scanpix

Spanjolen scoret da Liverpool tok seg videre i FA-cupen.

03.01.09 22:54

PRESTON – LIVERPOOL 0-2:

Liverpools Fernando Torres har slitt mye med skader denne sesongen, men i lørdagens FA-cupoppgjør borte mot Preston North End var spanjolen endelig tilbake på banen.

Etter 73 minutters spill kom han inn for en tannløs Robbie Keane, og før dommeren hadde blåst for full tid, hadde spissen tegnet seg i scoringsprotokollen, med god hjelp fra Steven Gerrard.

Praktmål av Riera
Før Torres entret banen var det imidlertid en annen spanjol som hadde styrt showet for Liverpool, nemlig Albert Riera. Etter en halvtimes spill fikk vingen drømmetreff, og klinket ballen opp i vinkelen til 1-0 for gjestene.

Også Steven Gerrard testet skuddfoten, og i det 60. minutt måtte Preston-keeper Andrew Lonergan i aksjon, da Liverpool-kapteinens skudd hadde adresse mot krysset.

Liverpool hadde en rekke store muligheter til å avgjøre kampen, og blant annet så misbrukte nevnte Robbie Keane en rekke store muligheter, før han ble byttet ut til fordel for Torres.

Servert på et fat
Preston var heller ikke helt ufarlige, og hadde også en ball i nettet. Målet ble imidlertid korrekt annullert, ettersom den storvokste spissen Joe Parkin, gikk i overkant hardt inn mot en liggende Jamie Carragher.

I stedet var det altså Torres som skulle avgjøre det hele. På overtid kom Steven Gerrard helt alene mot keeper, men i stedet for å sette ballen i nettet, ga han til Torres, som enkelt kunne trille den i mål.

Dette var spanjolens første opptreden i Liverpool-drakten siden mesterligamøtet med Marseille 26. november.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag