Lørdag var Liverpool-legende Steven Gerrard tilbake på Anfield da han som Aston Villa-manager møtte gamleklubben til Premier League-dyst.

Og den tidligere midtbanespilleren var nære å ødelegge for Merseyside-klubben, men en straffescoring av Mohamed Salah halvveis ut i andre omgang sørget for at Jürgen Klopp og co. til slutt kunne juble for tre poeng.

Les også: Hevder Solskjær kom med gest til Uniteds støtteapparat: - Skapte emosjonelle scener

Stikk til Owen

På Premier Leagues sending etter kampen var Gerrard på plass i mixed zone sammen med annen klubblegende, Robbie Fowler, mens også tidligere storscorer Michael Owen satt i studio.

- Vi har alle reist tilbake til Anfield ved forskjellige anledninger, og jeg må innrømme at jeg hatet å komme tilbake for å spille mot Liverpool. Hvordan var dine følelsene dine i dag (lørdag) og hvordan føltes det å ta med et lag til hjemmet ditt? spurte Owen, som jobber som ekspert for BT Sport.

Da kom svaret fra Gerrard som fikk studio til å bryte ut i latter.

- Hvis jeg spilte for Manchester United, hadde jeg også hatet å komme tilbake hit! svarte Gerrard med et lurt smil.

- Billig straffe

På sine fem første kamper i Villa har Gerrard ledet laget til tre seire og to tap. De to tapene har imidlertid kommet mot topplagene Manchester City (1-2) og Liverpool (0-1).

Og mot sistnevnte nå sist var Gerrard ærlig på at laget hans møtte en bedre motstander, selv om han mente de var uheldige som fikk straffe imot seg.

– Liverpool var best ser man på kampen sett under ett. Deres spillestil er bedre enn vår. Men vi gjorde det bra med å holde dem i sjakk i lengre perioder.

- Til slutt ble kampen avgjort av et straffespark som vi syntes var billig. Det var to straffesituasjoner i kampen. Liverpool fikk deres, men ser du nærmere på den så feller Salah Mings først, sa han.

Allerede på tirsdag får Gerrard og Villa muligheten til å slå tilbake. Da venter Norwich på Carrow Road.