RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard tar ansvar

Sist oppdatert:
Steven Gerrard tar på seg ansvaret for å lede Liverpool til klubbens første ligagull på 16 år.

- Det er målet vårt, og vi tror vi kan klare det. Jeg vil faktisk si at det er mitt ansvar å få denne klubben inn i gullkampen. Jeg er kaptein, jeg har bundet meg til klubben og det er mitt mål å hjelpe oss til å vinne ligaen, sier Steven Gerrard ifølge The Mirror.

Liverpool har ikke vunnet ligaen siden 1990.

Selv om laget vant mesterligaen i mai, var de aldri med i kampen om det engelske seriegullet forrige sesong.

- Det var definitivt ikke godt nok å ende 30 poeng bak ligavinneren med et lag som vant mesterligaen. Vi vet vi burde gjort det bedre. Det vet også manageren, og det er derfor han har vært så aktiv i overgangsmarkedet, mener Gerrard.

Liverpool har forsterket stallen med Jose Reina, Mark Gonzalez, Momo Sissiko og Boudewijn Zenden så langt. Manager Rafael Benitez jobber også med å få Luis Figo, Gabriel Milito og Peter Crouch til klubben. Så gjenstår det selvfølgelig å se om disse forsterkningene er gode nok.

- Vi kommer til å trenge litt flaks, spesielt med skader, men med de spillerne han har og de han ønsker, skal vi kjempe om tittelen, tror Liverpools 25 år gamle kaptein.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere