RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: AP PHOTO/SCANPIX)

Gerrard tilbake for Liverpool

Sist oppdatert:
En skikkelig gladnyhet for samtlige Liverpool-supportere: Kaptein Steven Gerrard er tilbake til morgendagens oppgjør mot Wigan.

Den svært så inflytelsesrike Liverpool-kapteinen stod over oppgjøret mot Charlton i midtuka, etter en smell han pådro seg mot Chelsea forrige helg.

Det endte med 2-0-tap for Liverpool i London på The Valley. Nå er imidlertid Gerrard tilbake fra sin kneskadet, og håpet stiger i Liverpool-leiren om bedre tider.

Laget fra Merseyside har tapte begge sine to siste oppgjør med sifrene 2-0, for henholdsvis Chelsea og Charlton.

I et lite skår i gleden er det likevel for de røde at lange Peter Crouch må stå over morgendagens oppgjør på JJB. Crouch er skadet i hælen.

- Crouch er ute siden han verken kan løpe eller trene for øyeblikket. Det er ikke et alvorlig problem og forhåpentligvis vil han bare være ute i to eller tre dager. Jeg tror han vil bli klar igjen til Arsenal på tirsdag kveld, sier manager Rafael Benitez til Liverpool Echo.

Benitez må også unnvære Luis Garcia og Stephen Warnok mot Wigan lørdag.

Luis Garcia er ikke friskmeldt fra sin kneskade, sjøl om han spilte en omgang tilsynelatende uten problemer for reservelaget torsdag. Stephen Warnock sliter med lysken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere