RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Gerrard-ultimatum til Liverpool

Sist oppdatert:
Steven Gerrard innrømmer at han kan komme til å forlate Anfield om ikke klubben snart begynner å vinne troféer igjen.

Gerrard sa nei til en Chelsea-overgang i sommer fordi han ville hjelpe Rafael Benitez med å bygge opp et storlag på Anfield igjen. Men Liverpools eminente midtbanespiller innrømmer at han ikke kan vente i evigheter hvis han skal oppfylle ambisjonene sine om å vinne troféer i løpet av karrieren.

Avhengig av suksess
Midtbanespilleren utelukker en overgang vekk fra Anfield i januar, men han innrømmer i et intervju med klubbens hjemmesider at han kan bli nødt til å revurdere situasjonen mot slutten av sesongen, dersom Liverpool ikke skulle være en utfordrer til noen av titlene.

- Hvis jeg oppnår suksess i klubben, trenger jeg ikke å lete andre steder. Men hvis ting ikke ser bra ut, må jeg tenke meg om igjen i sommer. Jeg er en vinner, og jeg ønsker å vinne medaljer. Innen jeg er 35 år vil jeg ha en stor familie, og være i stand til å vise ungene mine alle medaljene jeg har vunnet i karrieren min.

- Jeg har støttet klubben i hele livet mitt, så det vil bety mye å vinne medaljer med Liverpool, og jeg håper klubben fra nå av og til slutten av sesongen kan vise at de er like ambisiøse som meg i forhold til å vinne noe, sier han.

Kan ikke vente
Gerrard blir 25 år neste sommer.

- Jeg har bare fem eller seks år igjen på det høyeste nivået. Jeg kan ikke vente tre eller fire år til klubben begynner å vinne noe igjen.

Må han forlate klubben, vil det være med blandede følelser.

- Jeg er kaptein på laget, jeg er en lokal gutt, og fansen vil åpenbart ikke at de beste spillerne går, så jeg er i en utrolig vanskelig posisjon. Jeg ønsker å vinne noe i Liverpool mer enn noe annet, sier han.

Første skritt på veien er å slå Olympiakos i Champions League onsdag kveld. Det er en kamp Liverpool er nødt til å vinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere