RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard ute mot City

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-kapteinen går glipp av helgens storkamp.

2011 har ikke vært et noe jubelår for Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

En skade i lysken holdt midtbanespilleren ute av spill fram til september, før han pådro seg en ny skade i ankelen i slutten av oktober.

To kamper fra start og tre som innbytter er alt Liverpool-stjernen har hatt mulighet til å bidra til så langt denne sesongen.

På torsdagens pressekonferanse kunne Kenny Dalglish avsløre at Gerrard ikke blir å se på banen i helgens kamp mot Manchester City.

- Vi er henrykt over framgangen han gjør, men vi kommer ikke til å sette en dato for hans comeback på banen. Alle er tilgjengelige til søndagens kamp, bortsett fra Steven og Jack Robinson, sier Dalglish ifølge Sky Sports.

Liverpool-sjefen tok seg også tid til å hylle matchvinneren i søndagens kamp mot Chelsea, Glen Johnson. Han ville imidlertid ikke kaste seg inn i debatten om Glen Johnson burde kapre plassen på Englands høyreback.

- For øyeblikket er han høyreback hos oss. Vårt lag er det eneste laget vi vil ta ut. Ingen andre prøver å ta ut vårt lag, så hvorfor skal vi blande oss inn i andres lag. Han er i god form og spiller bra, sier Dalglish videre.

Liverpool ligger på 6.-plass i Premier League og har ikke gått av banen uten poeng siden 0-4-tapet for Tottenham i september.

Søndag kommer et revasjesugent Manchester City på besøk til Anfield etter tapet for Napoli i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere