*Nettavisen* Sport.

Gerrard ute mot City

Foto: Afp/Scanpix

Liverpool-kapteinen går glipp av helgens storkamp.

24.11.11 18:18

2011 har ikke vært et noe jubelår for Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

En skade i lysken holdt midtbanespilleren ute av spill fram til september, før han pådro seg en ny skade i ankelen i slutten av oktober.

To kamper fra start og tre som innbytter er alt Liverpool-stjernen har hatt mulighet til å bidra til så langt denne sesongen.

På torsdagens pressekonferanse kunne Kenny Dalglish avsløre at Gerrard ikke blir å se på banen i helgens kamp mot Manchester City.

- Vi er henrykt over framgangen han gjør, men vi kommer ikke til å sette en dato for hans comeback på banen. Alle er tilgjengelige til søndagens kamp, bortsett fra Steven og Jack Robinson, sier Dalglish ifølge Sky Sports.

Liverpool-sjefen tok seg også tid til å hylle matchvinneren i søndagens kamp mot Chelsea, Glen Johnson. Han ville imidlertid ikke kaste seg inn i debatten om Glen Johnson burde kapre plassen på Englands høyreback.

- For øyeblikket er han høyreback hos oss. Vårt lag er det eneste laget vi vil ta ut. Ingen andre prøver å ta ut vårt lag, så hvorfor skal vi blande oss inn i andres lag. Han er i god form og spiller bra, sier Dalglish videre.

Liverpool ligger på 6.-plass i Premier League og har ikke gått av banen uten poeng siden 0-4-tapet for Tottenham i september.

Søndag kommer et revasjesugent Manchester City på besøk til Anfield etter tapet for Napoli i Champions League.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag