Gerrard vil ha Dalglish permanent

Foto: Jon Super (AP)

LFC-kapteinen vil gjøre alt han kan for at Kenny Dalglish blir Liverpools faste manager.

Liverpool-fansen fikk et stort løft da det ble klart at klubblegenden Kenny Dalglish skulle ta over som Liverpool-manager etter at Roy Hodgson måtte gå. Det virker det også som spillerne fikk, til tross for at det ikke har blitt noen seire på tre forsøk med skotten bak roret.

- Jeg skal ikke lyve. Da Kenny ringte for å fortelle at han skulle komme tilbake var det et stort løft. Jeg elsker han som person og har definitivt likt de første dagene jeg har jobbet med han, uttaler Liverpool-kaptein Steven Gerrard til LFC Weekly.

Kenny Dalglish skal i utgangspunktet bare være Liverpool-manager ut denne sesongen, men Gerrard vil at samarbeidet skal bli lenger.

- Jeg vil gjøre alt som står i min makt for å sørge for at han blir her i lang tid. Lenger enn de planlagte seks månedene, forteller Liverpools kaptein.

Tror ting vil snu med Dalglish
Steven Gerrard ble utvist i FA cup-kampen mot Manchester United, og vil sone den siste av tre kamper mot Wolverhampton på lørdag. Nå ser engelskmannen fram til å hjelpe klubben til bedre tider, slik at Kenny Dalglish får managerjobben permanent.

- Det er ikke noe annet jeg har lyst til enn at vi ved slutten av sesongen kan se tilbake på en lang rekke gode resultater som sørger får at Dalglish får jobben på fulltid, forsikrer Gerrard.

- Jeg tror Kenny er en perfekt person for å få alle til å dra i samme retning igjen. Det er på tide å samle troppene slik at alle begynner å dra i samme retning fordi denne sesongen har helt klart ikke vært god nok, legger kapteinen til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.