RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (SCANPIX)

Giftet seg i all hemmelighet

Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal og kona Ane Guro Skaare fortalte det bare til noen få.

(SIDE2:) Fotballtrener Kjetil Rekdal og samboer Ane Guro Skaare valgte å gjøre det enkelt og stille da de giftet seg forrige uke med kun den nærmeste familien til stede, skriver Se og Hør.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Paret giftet seg i Hamar Tinghus og sier selv de valgte å gjøre det slik siden de begge har vært gift før. Sammen har de sønnen Mikael på to år.

Bryllupsreisen skal gå til London, men paret innrømmer overfor Se og Hør at giftermålet ikke var planlagt lang tid i forveien.

– Ane Guro fikk kjolen sin tre uker før vielsen og jeg kjøpte dressen min to dager før. Ringer rakk vi overhodet ikke å tenke på, sier Rekdal til bladet.

Kjetil Rekdal har vært i blåst i Fotball-Norge i det siste etter at han havnet i ordklammeri med Eirik Bakke og kalte ham «en alkis».

Aalesund valgte å tilgi treneren for utblåsningen, mens Norsk Fotballforbund ga Rekdal en kamps karantene og en bot på 10.000 kroner for upassende oppførsel.

Selv valgte trenere å plassere seg på tribunen frivillig etter utsagnet. Han beklaget også overfor Eirik Bakke. Sistnevnte har sagt at han gjerne vil sette strek for episoden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere