RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giftige Sparta tok første stikk

Foto: Morten Holm / Scanpix
Sist oppdatert:
- Vi var giftige da vi fikk sjansen, forklarer Sparta-trener Roy Johansen etter 5-4-seieren over Frisk i første sluttspillkamp. - Egne feil ødela, forklarte Lars-Peder Nagel i Frisk.

SPARTA - FRISK 5-4: Per Christian Knold og Markku Takala scoret to mål hver da Sparta Bears slo Frisk/Asker Tigers 5-4 i den første sluttspillkampen torsdag. I tillegg gjorde talentfulle Jonas Solberg Andersen ett mål og to assists.

Effektive til tusen
- Det var veldig gøy. Vi åpnet veldig bra i første periode, men så kom Frisk mer med i andre, oppsummerer Sparta-trener Roy Johansen overfor TV 2 Nettavisen.

Johansen er fornøyd med effektiviteten - og det forstår Frisk/Askers Lars-Peder Nagel utmerket godt.

- Vi hentet dem opp fire ganger, men så kontret de inn et mål hele tiden. Jeg tror de hadde til sammen seks skudd de siste 30 minuttene. Men all ære til dem, det er slik de spiller, sa en skuffet Nagel til TV 2 Nettavisen.

Han utlignet til 3-3 med et soloraid i begynnelsen av tredje periode. 40 sekunder senere sendte Per Christian Knold Sparta opp i 4-3.

Mistet Mellberg
- Det er ikke moro, dette. Men det er sånn det er. Vi forventer å vinne mot Sparta. Det var egne feil som senket oss, konkluderte Nagel.

Sparta mistet Fredrik Mälberg på grunn av en ankelskade i tredje periode. Det er usikkert om backen kan spille fredagens møte, det andre i best av fem-serien.

- Det er et stort minus hvis han ikke blir klar, fastslo Johansen.

Både Storhamar og Vålerenga leverte varene i sine første kamper. Storhamar slo Bergen Flyers 3-1, mens Vålerenga vant med samme sifre over Stjernen. Fredag møtes lagene igjen. Kampfakta fra alle sluttspillkampene finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere