Se hva Ruud van Nistelrooy sier om United-aktuelle Gapo:

Tidligere i sommer kom rapportene om at Ronaldo ønsket seg bort fra Manchester United, og Bayern München ble raskt nevnt blant favorittene til å hente 37-åringen.

Portugiseren ble av noen sett på som en som kunne gå inn og være en kortsiktig erstatter for Robert Lewandowski, som forlot Bayern til fordel for Barcelona i sommer.

Men det gikk ikke lang tid før Bayern München gikk ut og ga beskjed om at de ikke kom til å signere Ronaldo.

Les også: Brøt ut i latter av det som skjedde før storkampen

– Uaktuelt

Den avgjørelsen ble tatt av styret i Bayern, forteller klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidžić i en Bild-podkast.

Der forklarer Salihamidžić hvorfor Bayern-styret stemte imot å signere Ronaldo, selv om de nettopp hadde mistet klubbens storscorer Lewandowski til Barcelona.

– Når du ser hvordan angrepet vårt er utstyrt - selv uten Robert Lewandowski - er det bare vanskelig fra et sportslig og økonomisk synspunkt, forteller sportsdirektøren.

– Vi har åtte spillere fordelt på fire posisjoner offensivt. Vi har utviklet toppspillere som er på høyden av deres fotballalder. Vi har talenter som vi ønsker å gi spilletid også, så vi stemte alle for å gjennomføre planen vår, sier Salihamidžić.

Ifølge sportsdirektøren var Bayern-styret altså klinkende klare på at de ikke ville signere 37-åringen.

– Det å signere Ronaldo var uaktuelt for oss. Vi er veldig fornøyd med hvordan vi er utstyrt, sier han.

Som Salihamidžić forteller har Bayern München allerede mye å velge mellom i de offensive rollene. Tidlig i sommer hentet de i tillegg Sadio Mané, som blir flankert av stjerner som Thomas Müller, Serge Gnabry og Leroy Sané offensivt i banen.

Les også: Klopp og Fernandes uenige om Martinez-oppførsel

– Det kler ikke Ronaldo

Ronaldo er imidlertid fortsatt Manchester United-spiller, og overgangsvinduet stenger om bare ni dager.

I mandagens etterlengtede og imponerende United-triumf over Liverpool ble Ronaldo vraket fra start av Erik ten Hag. United overrasket med svær en svært aggressiv og energisk spillestil i seieren over Liverpool.

Flere har stilt spørsmål ved om 37-åringen passer inn i ten Hags spillestil.

– Jeg tror ikke hans spillestil passer spillestilen ten Hag vil innføre. De beste lagene omstiller ekstremt kjapt fra det offensive til det defensive. Topp-presset når lag står høyt med høy risiko betyr alt. Det kler ikke Ronaldo.

Det sier Viaplay-kommentator Roar Stokke til Nettavisen. Han synes det er vanskelig å forestille seg Ronaldo i ten Hags startellever, basert på hvordan United spilte mot Liverpool.

– Mot Liverpool var Manchester United alt det klubben ønsker å fremstå som, et kollektiv som spilte med stor begeistring. Det var nok også et signal og bilde på fremtiden, at Ten Hag bygger nytt. Bygger for fremtiden. Og fremtiden i Manchester United er nok ikke for 37-åringer, uansett hvor gode de har vært, sier den erfarne kommentatoren.

Manchester Uniteds neste kamp er mot Southampton på lørdag klokken 13.30. Om Ronaldo får tillit fra start da gjenstår å se.