RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giganten innfrir igjen?

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Sportspill bankerspilte Gigant Invalley med hell i den siste starten, og han får fornyet tillit i lunsjen i Drammen i dag.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og siden fredag har vi spilt inn nærmere 650 000 kroner på våre V4-forslag. Det startet som sagt på fredag på Jägersro, hvor fire av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten suste inn med fire rette som hver seg ga 28 862 kroner, ikke minst siden hans superobjekt 5 Certification innfridde i V4-2 (tredjevalg i spillet og markert på to hester).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag fortsatte moroa når undertegnedes største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1296) under V75-stevnet på Klosterskogen satt klokkerent, og ga formidable 109 908 kroner i utbetaling. To andelslag på Eksperten (hver på 7 andeler a kr 200) smalt inn og ga altså 109 908 kroner tilbake på hvert av dem.

I tillegg leverte galoppekspertene Birger Christensen og Morten Olsen strålende V4-tips til søndagens V4-omgang på Klampenborg, og seks av deres andelslag på Eksperten suste inn med fire rette til pene 8 547 kroner i utbetaling på hvert av dem. Samlet skulle det gi V4-gevinster på formidable 496 454 kroner bare siden fredag!

Suksessen for Sportspill og undertegnede fortsatt i lunsjen på Momarken på mandag, når fem andelslag på Eksperten gikk inn til en utbetaling på meget pene 10 249 kroner, og nye 51 000 kroner innspilt var da et faktum. I V4-spillet i lunsjen tirsdag spilte vi inn nye 30 000 kroner på Eksperten på Bergsåker, og på Bjerke i går ble det rundt 30 000 kroner innspilt på femten andelslag i V65.

Birger Christensen og Morten Olsen traff med "alt" under V4-løpene og V5-løpene på Jägersro galoppbane onsdag, og hadde dekket for samtlige hester i V4-4 på sine forslag, men dessverre vant favoritten og utbetalingen stoppet på drøye 1500 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto byr på en vrien og utfordrende V4-omgang fra Rättvik, og fortsetter med en om mulig enda mer utfordrende lunsj-V5 fra Drammen. Til kvelden er det V65 fra Bergen travpark og en flott V64-omgang fra Umeå, der det er Breeders Crown-kvalifiseringer som gjelder i kveld.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Strykningen løste alt
Sporene har veldig mye å si på en arena som dagens, og når 9 Gigant Invalley stod i en fryktelig dårlig rygg i form av 2 Spirit Lady i V5-2 i lunsjen i Drammen i dag, var vi fryktelig skeptiske. Spirit Lady er håpløst usikker, og med ryggen på denne, så det skummelt ut for den lovende 3-åringen til Truls Desserud.

Nå i morgentimene har derimot 2 Spirit Lady blitt strøket, og da sitter plutselig Gigant Invalley i en perfekt rygg i form av 3 Belisima, som er kjapp i fra start. Da tror vi det kan løse seg veldig greit for Giganten, og etter en strålende innsats til seier på flotte 17.0 full vei i et lunsjløp sist, garderer vi ikke stortalentet.

3-åringen var Kurt Leirvågs friske banker sist, og i det løpet var hesten en totalt overlegen vinner. Han så helt lysende ut, og vi tror dette er en hest vi kommer til å få høre mye i fra i tiden som kommer. Det er ikke voldsomt mye tøffere i mot kontra det siste seiersløpet i dag, og vi tror han vinner lett, i en feilfri utgave.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens største faller tungt?
I et monteløp for varmblodshester i V5-4 blir 7 Global Nansen storfavoritt med 55 % av innsatsene på seg, og med dronninga Siv E. Løvvold på ryggen, er det ikke rart spillerne går til lukene. Ungjenta har vunnet 43 løp så langt i år på ryggen og foran sulky, og med Global Nansen er hun ubeseiret på fire forsøk.

Det skal dog sies at dagens oppgave er den klart tøffeste så langt for Global Nansen (meldt kraftig opp i grunnlaget, og han møter klart bedre hester enn tidligere), og vi er litt skeptiske til 5-åringen på dagens lange distanse. Dette ligner ingen stayer, og da synes vi det er spennende å spekulere i favorittfall.

En strålende vinner på 17.7 over aktuell distanse under sal i den tredje siste starten var 4 Wonderboy Boko (overlegen vinner der), og han har vunnet monteløp i Drammen før på 17.5 full vei. En flott oppløp til sølv på 16.3 full vei i denne grenen leverte 9 Fidilo nest sist, mens 6 Ønas Grym er god i monte.

Annonse:Grøstad serverer forrykende info rundt en montehest mot dagens tyngste favoritt i V5-4 i lunsjen på Drammen i dag!

To hester gjør opp?
Noen løp må vi gå tynt i, i denne svært vriene V5-rebusen, og da falt vi ned på to hester i et kaldblodsløp i den femte avdelingen. Vi er ganske sikre på at 5 Lykkje Snert stryker til tet, og tilbake i slag (ga seg for enkelt sist, men var da syk for dagen), er ikke selskapet verre enn at 4-åringen kan lede et slikt løp rundt om.

Han gikk et godt løp til sølv på 28.4 over en sprint bak Stolt Odin i den nest siste starten, og tredje sist gikk han 30.0 full vei. Det rekker langt i dette laget her, og kusk Vidar Hop er en mester til å kontrollere slike løp i tet. Vi garderer kun med 10 Vethe Jerven, og sistnevnte er nok tøffere til slutt, i en feilfri utgave.

Vethe Jerven er dog en banditt, og det er ikke hver dag han oppfører seg. Det gjorde han sist, og da ble det en sterk seier på 30.7 over 2609 meter. Kusk Eirik Høitomt begynner å kjenne 5-åringen litt nå, og rogalendingen virker til å ha et godt tak på ham. Topp sjanse feilfritt, og vi låser dette løpet på to hester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere