RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gigantene krangler videre

Sist oppdatert:
José Mourinho og Frank Rijkaard var begge misfornøyde med dømmingen i gårsdagens storkamp.

BARCELONA - CHELSEA 2-2: Munnhuggeriet mellom José Mourinho og Frank Rijkaard startet for alvor da Chelsea og Barcelona møttes i Champions League to sesonger tilbake.

Da lagene møttes igjen forrige sesong eskalerte det hele, og det har ikke blitt mindre foran klubbenes to møter denne høsten.

- Press på dommeren
Foran gårsdagens oppgjør brukte Mourinho mye tid på å fortelle journalistene at Eidur Gudjohnsen hadde utviklet seg til å bli en fantastisk skuespiller etter at han forlot Chelsea til fordel for nettopp Barcelona i sommer.

Nettopp Gudjohnsen trodde han hadde fått hevn over sin tidligere sjef da han satte 2-1 i nettet for Barca, men Didier Drogba fikk siste ord på overtid.

Mourinho var svært misfornøyd med den italienske dommeren Stefano Farina, som delte ut hele ti gule kort i kampen. Men var nådeløs mot hvordan Barcelona-spillerne hadde oppført seg overfor pipeblåseren.

- Det var ingen aggressiv kamp, men når du får se så mange kort, spesielt til oss, så er det fordi noen jakter på kortene. Noen ganger var det sju eller åtte spillere rundt dommeren som ba ham om å dele ut kort. Det er ikke lett for dommeren å alltid være under press fra spillerne, som vrir seg og ruller rundt på banen, sier Chelsea-manageren.

To straffer?
Chelsea-sjefen mente også at Farina med hell kunne pekt på straffemerket to ganger i løpet av kampen - begge i favør av engelskmennene.

- Jeg synes det så ut som to straffespark til oss, men jeg kan ikke være helt sikker for jeg så det ikke på TV og dommeren hadde ikke fordelen av å se på TV, sier han diplomatisk.

Men han var ikke den eneste treneren som raste mot Farina på Nou Camp. Barca-trener løp inn på banen umiddelbart etter kampslutt, og måtte holdes unna av sin egen kaptein Carles Puyol.

- Han blåste av et minutt for tidlig, men jeg sier ikke at det fikk betydning for resultatet. Det var en kamp p åbanen og det var veldig spennende. Jeg gikk inn på banen for å takke dommeren for kampen, var nederlenderens forklaring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere