Tidligere denne uken bekreftet Ole Gunnar Solskjær at Paul Pogba igjen er satt på sidelinjen med en skade.

Samtidig fortsetter spekulasjonene rundt franskmannens fremtid på Old Trafford, noe 26-åringens agent Mino Raiola gjør lite for å dysse ned, med stadige stikk mot Manchester United.

- Synes synd på Ole

Nå går Manchester United-legenden Ryan Giggs ut og gir sin fulle støtte til Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg synes synd på Ole fordi han hele tiden må svare på spørsmål om Paul Pogba. Jeg synes United gjør det ganske bra nå, og det er uten han på laget. Han har kommet inn og gjort det ok i noen få kamper, men det er skuffende for øyeblikket, sier Giggs ifølge Optus Sport.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

Wales-treneren mener det utenomsportslige rundt Pogba tar altfor mye fokus.

- Han har talent. Vi snakker om det hele tiden, men han har ikke prestert stabilt for United. Ole kan bare bry seg om spillerne som er klare for spill nå.

Les også: Ti Premier League-overgangssummer som i dag virker vanvittige (+)

- Det er frustrerende for en manager å svare på spørsmål om en spiller som er ryktet bort, som er skadet, som er andre steder når han kanskje bør være på Carrington og trene.

Sosiale medier dominerer

Giggs, som spilte 963 kamper for Manchester United, mener sosiale medier tar for mye plass hos dagens unge fotballspillere.

- Du må bruke Pogba når han er frisk fordi det er ingen andre med den kvaliteten som kan komme inn. La beina ta seg av snakkingen. Det er slik jeg ble oppdratt. Nå er vi en annen æra, hvor sosiale medier dominerer alt.

-Det er frustrerende, fordi gutten har kvaliteter. Men han har ikke vist det i United etter at han kom tilbake. Er han fornøyd? Jeg vet ikke. Vil han dra et annet sted? Jeg vet ikke, sier Giggs.

Manchester United møter Wolverhampton i FA-cupen førstkommende lørdag.