*Nettavisen* Sport.

Giggs kjemper for United-fremtid

Foto: Alastair Grant (AP/Scanpix)

Ryan Giggs kjemper for fremtida sin på Old Trafford. Ryktene vil ha det til at Manchester United ønsker å erstatte ham med Daminen Duff.

Alex Ferguson hadde Chelseas irske flankespiller på ønskelisten i fjor sommer, men kom til kort da Roman Abramovich la 215 millioner kroner på bordet.

Damien Duff er omsider tilbake i Chelseas førsteellever, og startet onsdagens Mesterliga-kamp mot Arsenal. Iren har likevel ikke vært en ubetinget suksess på Stamford Bridge etter overgangen fra Blackburn.

Det har satt i gang spekulasjoner om at Ferguson til sommeren kommer til å gjenoppta jakten på Duff. I så fall er det naturlig å forestille seg at Sir Alex ser iren som en mulig erstatter for Ryan Giggs, som kan være inne i sin siste sesong på Old Trafford.

Flankespilleren var avskrevet av flere forståsegpåere allerede etter fjorårssesongen, men hevet seg og viste at han fortjente en plass på laget. Etter de mange skuffelsene den siste tiden, blir det igjen hevdet at Giggs forsvinner når Ferguson rydder opp i stallen til sommeren.

Waliseren insisterer imidlertid på at han ikke er ferdig i klubben han har tjent trofast de siste 13 sesongene. Giggs spiller for sin fremtid hos rødtrøyene, og overbeviste stort mot Tottenham sist helg.

- Jeg var godt fornøyd med innsatsen min, og tror nok jeg viste enkelte at jeg fortsatt har mye å tilfører United. Jeg var langt nede etter de elendige kampene mot Porto og Manchester City, og var innstilt på å slå tilbake, sier Giggs til Manchester Evening News.

- Jeg sa til meg selv at jeg måtte være positiv og gjøre det jeg best kan - løpe og utfordre forsvarerne. Jeg har måtte tåle mange kommentarer etter byderbyet mot City, men det plager meg ikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag