*Nettavisen* Sport.

Giggs tilbake i stjerneform

Foto: Alastair Grant (AP/Scanpix)

Ryan Giggs har fått mye kritikk de siste sesongene. Nå tyder ting på at han er på vei tilbake til formen som gjorde at han tidligere ble regnet som en ving i verdensklasse.

26.12.04 20:39

MANCHESTER UNITED - BOLTON 2-0:
Bolton har vært årets ”giant killer” i Premier League.

De har tatt poeng mot både Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Newcastle.

Så Mr. Ferguson tygget nok litt ekstra hardt på tyggegummien sin før kampstart, selv om Bolton har vist synkende form i det siste.

Frykten for en ny skrell viste seg imidlertid fort å være ubegrunnet. Allerede etter ti minutter satte veteranvingen Ryan Giggs inn hjemmelagets ledermål.

Giggs har,vist strålende form i de siste kampene. Mot Bolton beviste han igjen at han fortsatt har mye å bidra med på toppnivå.

United fortsatte å dominere første omgang, og kunne økt ledelsen flere ganger.

Scholes inn
Etter pause dabbet kampen noe av, og sjansene ble færre. Bolton kjempet og kjempet, men klarte sjelden å true Roy Carroll i hjemmelagets bur.

Ferguson fant ut at det var på tide å sende innpå en annen stor formspiller: Paul Scholes. Den rødhårede midtbanespilleren takket for tilliten med å punktere kampen minuttet før slutt. Forarbeidet sto nevnte Giggs for, avslutningen til Scholes var av ypperste kvalitet.

Nå har engelskmannen sju mål på de siste seks kampene.

Etter kampen var Bolton-manager Sam Allardyce mest opptatt av en situasjon like før pause, da Wayne Rooney kom opp med en hånd i ansiktet på Tal Ben Haim.

- Jeg innrømmer at Tal gikk ganske lett ned for telling, men det er ikke til å komme bort fra at Rooney dyttet hånda i fyrens ansikt, sa Allardyce til Sportinglife etterpå.

- Han var heldig som kom unna med det, for hadde dommeren sett det, hadde han vært nødt til å sende ham av banen, mente Bolton-bossen.

Sir Alex Ferguson mente Bolton-spilleren burde være flau over måten han falt på, og var helt uenig i sin kollegas syn på hendelsen.

United står etter seieren mot Bolton uten tap på åtte kamper.


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag