*Nettavisen* Sport.

Gikk amok og raserte racketen

Foto: Stephane Mahe / Reuters / NTB scanpix

Russer dunket racketen i bakken ni ganger.

Det kokte over for Mikhail Jouzjnij under mandagens tap for Tommy Haas i Roland-Garros. Hele ni ganger dunket russeren aggressivt racketen i bakken.

Jouzjnij er kjent for sitt voldsomme temperament.

Mandag måtte aggresjonen ut da han kom under 0-3 i annet sett mot tyske Haas i 4. runde av Roland Garros-turneringen. Russeren tapte 1-6, 1-6, 3-6.

Han slo hardt og lenge nok til at deler av racketen virvlet i luften, noe som skremte ballgutter til å søke dekning.

- Du prøver å gjøre det som kan være til hjelp for deg selv. Jeg prøvde på denne måten, men det hjalp i grunnen ikke, sa Jouzjnij etter kampen.

29-åringen har også tidligere latt sinnet gå ut over både racketer og seg selv. I 2008 slo han racketen så hardt mot eget hode at han begynte å blø på banen i Miami. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag