RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gikk elleve minutter uten scoring

Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix
Men de norske jentene var likevel altfor sterke for Danmark.

DANMARK - NORGE 19-24:

Norge tok kommandoen i semifinalen i GF World Cup i Århus fra start. Godt forsvarsspill, kontringer og generelt hissige spillere var oppskriften på Norges 15-9-ledelse til pause.

Men etter hvilen skulle Danmark komme ut med et helt annet gir og sjokkere de norske jentene. Sakte men sikkert spiste de opp Norges ledelse, mens de norske jentene ikke fikk ballen i mål.

- Jeg vet ikke hvorfor vi faller sånn etter pause, fordi jentene var veldig på i pausen og klare for å kjøre på. Men danskene skrudde opp spillet sitt et par hakk og det var nok litt overraskende, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV 2 etter kampen.

Men etter elleve målløse minutter klinket Ida Alstad til og satte ballen i mål. Byåsen-spilleren sendte dermed Norge opp i en 16-13-ledelse.

Fra da av og ut kampen var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Norge kjørte over Danmark og vant til slutt 24-19.

I finalen på søndag venter Romania, som Norge slo i gruppespillet.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere