Gå til sidens hovedinnhold

Gikk på stjernesmell

Lillehammer banket Stjernen 9-1.

Flere medaljeutfordringer i eliteserien i ishockey sikret seg viktige seire onsdag. Det ble målfest i Lillehammers 9-1-seier over Stjernen og Sparta Sarpsborgs 7-0-triumf mot Frisk Asker.

Bak den suverene ligalederen Stavanger er det hard kamp om plassene. Kun ett fattig poeng skilte fra 2.- til 6.-plass før onsdagens kamper, og flere av medaljeutfordrerne sikret seg nye romjulsseire.

Best gikk det for Lillehammer som valset over Stjernen på egen is. Etter å ha ledet 1-0 etter første periode, tok vertene fullstendig av i de to siste. Blant bidragsyterne var Alexander Reichenberg og Justin Bostrom, som begge scoret to mål i 9-1-seieren.

Også for Sparta startet det tregt da Frisk Asker gjestet Sarpsborg, men også i den kampen løsnet det for hjemmelaget fra 2. periode. Petter Witnes klasket inn 1-0 etter 20.35, og deretter så sarpingene seg aldri tilbake. Hele seks spillere til scoret hvert sitt mål, og Frisk måtte vende hjem med et surt 0-7-nederlag.

På tampen av første periode gjorde Stavanger 2-1, mens Eirik Børresens 2-2-scoring sørget for at det måtte forlengning til i Siddishallen. Der var Stavanger og Martin Strandfelt sterkest, og gjestene fra Hamar måtte klare seg med ett poeng. (©NTB)

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett