*Nettavisen* Sport.

Gilbert: - Jeg er ikke bra nok

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Phillipe Gilbert må gjøre endringer i rittopplegget for å komme i form til vårklassikerne.

12.02.11 14:09

Phillipe Gilbert er ikke fornøyd med formen etter Mallorca Challenge. Omega Pharma-Lotto får ikke ta del i Tour of Qatar og Tour of Oman. Dette har fått større konsekvenser enn belgieren hadde forventet.

- Jeg føler at jeg ikke er bra nok. Formen er ikke dårlig, siden jeg jobbet godt i vinter, men den er ikke bra nok enda. Å ikke være i Qatar og Oman har hatt større konsekvenser enn planlagt, sier Gilbert til Het Laatse Nieuws ifølge cyclingnews.com.

Gilbert var i brudd under Trofeo Deia på Mallorca, men fikk ikke de svarene han ønsket. Nå drar Gilbert til Algarve, sør i Portugal, for å prøve å finne formen som i fjor sikret han topp ti-plasseringer i Milan-San Remo, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, Flèche Wallone og Liège-Bastogne-Liège.

- Jeg har ikke noe valg. Jeg må kjøre Tour of Algarve også, siden jeg føler at jeg trenger mer konkurranse, fortsetter belgieren.

DISKUTER VÅRKLASSIKERNE HER!

Han skulle egentlig gå rett fra rittene på Mallorca til Omloop Het Nieuwsblad, det første rittet på den belgiske kalenderen.

Roman Kreuziger, Allan Davis (Astana), Peter Velits, Tony Martin (HTC-High Road), Sylvain Chavanel (Quick Step), Luis León Sánchez (Rabobank) og Andreas Kløden (RadioShack) kjører også rittet.

Alberto Contador har vunnet de to forrige utgavene av rittet.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.