Gilbert vil ha langtidskontrakt

etter Piemonte

etter Piemonte Foto: Jarle Fredagsvik

Klassikerstjernens manager finsikter mulighetene hos de interesserte World Tour-lagene.

06.06.11 18:50

World Tour-lagene sikler etter Philippe Gilbert.

Det er allerede kjent at det trengs flere millioner euro for å signere beligeren, men nå bekrefter også hans manager, Vincent Wathelet, at de jakter en langsiktig avtale.

- Det stemmer ikke at han har bestemt seg enda. Vi har tid, og vi vil også se hvordan det går med prosjektene til Lotto, Omega Pharma og Quick Step først. Philippe vil en avtale på tre sesonger, forteller Wathelet til Het Nieuwsblad ifølge cyclingnews.com.

Hans nåværende lag, Omega Pharma-Lotto, har ikke alt klart enda. Det er også kjent at Omega Pharma og Lotto vil skille lag etter denne sesongen, men begge sponsorene vil naturligvis ha med Gilbert videre - hvis det finansielle løser seg.

Hva med Sky?
Det andre belgiske World Tour-laget, Quick Step, har også vist interesse for 28-åringen. Der er det finansielle på plass ut 2013-sesongen og det forventes at laget både har plass til Tom Boonen og Philippe Gilbert.

- Det er ikke mange lag - for øyeblikket - som kan garantere at de vil fortsette de neste tre årene. De må også ha budsjettet og det sportslige på plass, legger Wathelet til.

Ryktene om Gilbert til Team Sky vil med andre ord ikke avta etter de siste uttalesene fra Vincent Wathelet.

Les også: - Ikke nok penger

Hvor tror du Gilbert sykler neste sesong? Kjør debatt i vårt forum her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.