Gå til sidens hovedinnhold

Ginola vil bli Spurs-sjef

David Ginola er på jakt etter en jobb som manager, og håper Tottenham vil gi ham en sjanse. Mot Everton så det ut til at laget klarer seg fint med vikaren David Pleat.

SPURS - EVERTON: Tottenham jakter på en ny manager, og Alan Curbishley er mannen klubben sannsynligvis aller helst vil ha. Men den gamle White Hart Lane-favoritten David Ginola har faktisk sagt seg interessert i jobben.

Seks måneder

36-åringen ønsker en jobb som manager, og håper å få sjansen i Tottenham.

I et intervju med The Sun forteller franskmannen at han tror han kunne fått Spurs på rett spor i løpet av seks måneder, om han fikk sjansen. Deretter ville han fått laget til å spille den fotballen han ønsker i løpet av tre år, om han fikk den økonomiske støtten som er nødvendig.

- Hvis jeg ikke klarer det, vil jeg forvente at noen andre overtar jobben. Fotball er en vakker, men hjerteløs, business, sier Ginola til The Sun.

Men som nevnt, i lørdagens oppgjør mot Everton klarte Tottenham seg utmerket uten manager. Det vil si - Spurs så ut til å trives med vikarierende manager David Pleat.

40 meterskanon i krysset

Etter en tam og sjansefattig halvtime fikk Tottenham to gode tilbud. Først gjennom Robbie Keane, som forsøkte å styre ballen tilside for Nigel Martyn. Returen endte hos Kanoute, som ga ballen tilbake til Keane. Over.

To minutter før slutt gjorde Kanoute alt selv.

Et skudd fra rundt 40 meter stoppet ikke før det lå i krysset bak Martyn. Årets mål?

Kampen ble avgjort i løpet av de tre første minuttene etter pause. Først headet Gustavo Poyet inn 2-0, deretter la Robbie Keane på til 3-0 etter å ha kommet alene med keeper.

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?