Gå til sidens hovedinnhold

Gir Blackburn ett døgn

Martin Andresen har reist til England og bestått den medisinske testen i Blackburn Rovers. Nå gir han klubben ett døgns frist til å komme med et tilbud han ikke kan si nei til.

Martin Andresen har tidligere i januar vært på prøvespill i Rovers, og imponerte manager Greame Souness så mye at han nå kjøper den norske midtbanespilleren.

Stabæk og Blackburn ble fredag kveld enige om overgangen for Martin Andresen - som i første rekke binder nordmannen på Ewood Park ut sesongen, melder TV 2 Sporten.

Det eneste som gjenstår før en overgang er i boks, er at Martin Andresen bli enig med Blackburn om sine personlige vilkår. Nordmannen har ifølge TV 2 Sporten gitt Blackburn ett døgns frist til å komme med et tilbud han ikke kan si nei til. Han reiste fredag kveld hjem fra Blackburn.

- Status er at klubbene er enige om overgangen. Det eneste som gjenstår nå er de personlige betingelsene, sier Martin Andresen til TV 2 Sporten.

- Hvor optimistisk er du nå med tanke på en overgang?

- Vi er ikke enige foreløpig. Men vi får se hva som skjer, sier Stabæk-spilleren kryptisk.

Og mens han venter på neste Blackburn-utspill, reiser Andresen til Bergen for å spille Bridge.

Martin Andresen sa tidligere i uken til TV 2 Nettavisen at han ønsket seg til Blackburn.

- Jeg har fått ett godt inntrykk av klubben, og vil nok takke ja om jeg får tilbud, røpet Martin Andresen til TV 2 Nettavisen.

Les også:

Mer og Blackburn
Alt som Stabæk
Fakta Martin Andresen

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen