RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir blaffen i toppscorertittelen

Foto: Sara Johannessen/Scanpix
Sist oppdatert:
Daniel Nannskog er lei maset om hvem han helst ser som toppscorer denne sesongen.

BEKKESTUA (Nettavisen): Daniel Nannskog har flere ganger sagt at han bryr seg lite om hvem som blir toppscorer i årets Tippeliga. At det ikke er spesielt viktig for ham selv viste Stabæk-spissen til gangs da han sist helg lot Veigar Pall Gunnarsson ta straffesparket «hans» mot Molde i forrige seriekamp.

Islendingen scoret, noe som gjør at det ikke står tre, men kun er et mål som skiller de to spisskollegene på toppen av toppscorerlista når én serierunde gjenstår.

Tidligere har Nannskog sagt at han synes det ville være hyggelig hvis de to kompisene fikk dele toppscorertittelen, men å diskutere noen humoristiske scenarier om hvor langt han er villig til å strekke seg for at det skal skje, er svensken ikke villig til.

- Nei, men dette er bare tull og tøys.

- Jeg har jo sagt at jeg driter i hvem som blir toppscorer, sier en lettere irritert Nannskog, og feier hele diskusjonen til sides.

Likevel, både Nannskog og Pall Gunnarsson har all mulig grunn til å glede seg til søndagens oppgjør på Briskeby. Da Stabæk tok sin første hjemmeseier for sesongen midt i juli var det nettopp mot HamKam. Best av alt – begge spissene scoret to mål hver, og gjentar de den bedriften vil Nannskog ende med 20 og Pall Gunnarsson med 19 når sesongen er over. Skulle det bli tilfelle, blir Nannskog den første spilleren som har havnet på 20-tallet siden Rune Lange nettet 23 ganger for Tromsø o 1999.

- Det er ikke noe vi bruker mye tid på, men selvsagt håper jeg at noen med blå trøye ender opp med toppscorertittelen i år, sier Stabæk-trener Jan Jönsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere