RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir bort 200.000 kroner

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Sist oppdatert:
Hvis Norge vinner én kamp.

Ishockeyproffen Patrick Thoresen og lagkamerat Tony Mårtensson vil gi 200.000 kroner til organisasjonen Hockey Mot Kreft hvis Norge vinner én kamp i U20-VM og svenskene går til topps.

Thoresen, som til daglig spiller i SKA St. Petersburg, annonserte gavmildheten på sin twitterkonto torsdag. Da hadde Norge røket på et 0-11-tap for Russland i U20-VM.

– Hvis Norge vinner én kamp og Sverige vinner WJC 2014, vil jeg og Tony Mårtensson (Thoresens lagkamerat) donere 200.000 kroner til Hockey Mot Kreft, skrev Thoresen.

Organisasjonen skriver på sin Facebook-side at de ønsker å samle ishockeyen i Norge for å bedre velferden til syke barn. Hockeyen skal bidra til å gi barn og pårørende et lyspunkt i hverdagen.

De norske U20-gutta skal fredag møte Finland, før Sverige og Sveits venter de neste dagene. Turneringen arrangeres i Sverige. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere