RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir Chelsea deadline

Sist oppdatert:
Lyon har gitt Chelsea en frist til søndag kveld med å komme frem med et akseptabelt tilbud for Michael Essien.

Jose Mourinho føler presset for å sikre seg Essien, og ikke minst de faktum at flere andre klubber også banker på døren til presidenten i Lyon, Jean-Michael Aulas. Men Mourinho vet samtidig at Essien har sagt han bare vil spille på Stamford Bridge.

Essien har fortsatt å trene med Lyon hele uken, men ønsker ikke å spille søndagens kamp. Derfor har trener Gerard Hollier sagt at han bare ønsker å spille med toppmotiverte spillere.

Krever mer fra Chelsea enn andre
Aulas står fortsatt på sitt krav om 380 millioner kroner, noen Chelsea fortsatt har avvist. Men Aulas sier nå at han vet om en eller flere klubber som vil kjøpe Essien.

President Jean-Michael Aulas og Chelsea mektige direktør Peter Kenyon har møttes, og SkySport har kilder som opplyser på at begge parter har nærmet seg.

- Jeg skulle ønske å se Roman Abramovitsj i løpet de neste timene. Chelsea har kommet med et nytt og forbedret tilbud. Vi er nærme en løsning, men ikke nærme nok, sier Aulas til SkySport.

- Skjer det ikke noe innen søndag kveld, ender det i to forskjellige løsninger. Den ene er at Essien blir hos oss, den andre er at vi selger han til en annen klubb mye billigere enn vårt krav til Chelsea. Det er Chelsea som har satt standarden på sine kjøp gjennom tilbudet på Steven Gerrard, avslutter Aulas i et intervju med SkySport lørdag.

I mellomtiden holder Chelsea på å reforhandle en ny avtale med franskmannen Williams Gallas. Han har en kontrakt som utløper 2007. I sommer har Liverpool, Newcastle og Barcelona kommet med henvendelser på Gallas, men nå ønsker Chelsea å forbedre hans avtale og derigjennom forlenge den samme avtalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere