Gå til sidens hovedinnhold

- Gir en god følelse

Oilers-treneren gliste etter thrillermatchen mot Storhamar.

STORHAMAR DRAGONS - STAVANGER OILERS 5-6:

Etter 1-5- og 0-5-tap for henholdsvis Vålerenga og Sparta i midten av desember, har Stavanger Oilers-mannskapet funnet igjen seiersoppskriften.

I romjulen ble både Frisk Asker og Stjernen et nummer for små for laget fra oljebyen, mens den første kampen i det nye året utartet seg til å bli litt av en thriller.

Til slutt kunne gjestene fra Rogaland juble over 6-5-seier over Storhamar, etter å ligget under med 2-4 midtveis i andre periode.

- Det er en veldig viktig seier for oss, sier Stavanger-trener Petter Thoresen til Nettavisen, etter møtet med sine tidligere elever.

- Vi har slitt litt med å lage mål, da er det gøy å plutselig score masse mål, forklarer han.

Eksploderte
Etter ti målløse minutter, eksploderte kampen i OL-amfiet på Hamar i den første perioden.

Mika Suoraniemi ga Stavanger ledelsen, men Storhamar svarte bare minuttet senere.

I overtallsspill utlignet Lars Erik Hesbråten for vertene, før Joakim Jensen sørget for at kampen var snudd etter 15 minutter - også det i overtallsspill.

Stavanger fikk en tidlig scoring i andre periode, men knapt midtveis i kampen var Storhamar oppe i en 4-2-ledelse.

Så snudde alt.

Martin Strandfeldt reduserte for gjestene, og tre mål av Juha-Pekka Loikas - det siste i åpent bur - gjorde at Stavanger til slutt hentet hjem tre viktige poeng.

- God følelse
Da hjalp det lite at Joakim Jensen reduserte med sitt tredje mål for dagen i sluttsekundene.

- Det ga en god følelse da sluttsignalet gikk, innrømmer Stavanger-trener Thoresen.

- Det var på en måte en liten nøkkelkamp for Storhamar, med seier i dag ville de vært tre poeng bak oss. I stedet er vi ni poeng foran, konstaterer han fornøyd.

Likevel mener treneren at mye kan rettes på før neste kamp når det gjelder hans eget lag.

- Jeg er selvfølgelig fornøyd med at vi ikke slipper inn særlig med mål i spill fem-mot-fem, men i undertall var vi altfor dårlige. Heldigvis blir vi ikke straffet for det i dag, sier han, og henviser til at Storhamar scoret fire av sine fem mål i overtall.

VIF vant på straffer
I de andre kampene i Getligaen søndag vant Lørenskog 2-1 over Sparta Sarpsborg, mens Frisk Asker til slutt måtte gi tapt for Vålerenga med 1-2 etter straffeslag.

Det betyr at Vålerenga troner alene øverst på tabellen med 62 poeng, mens både Lørenskog, Sparta Sarpsborg og Stavanger Oilers står med 55 poeng på plassene bak.

Sjekk tabell og resultater her(ekstern lenke)

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken