Gir Ferguson skylden for United-fiaskoen

Foto: Montasje / Pa Photos / Afp / NTB scanpix

Roy Keane mener gamlesjefen «tok snarveier» på overgangsfronten.

Roy Keane forlot ikke Manchester United som sir Alex Fergusons kjæreste barn i 2005, og har i tiden etter benyttet flere anledninger til å sende stikk i managerlegendens retning.

Nå gir han Ferguson store deler av skylden for Uniteds fiasko-sesong, og mener David Moyes overtok en klubb som manglet «et halvt lag» for å kunne kjempe helt i toppen.

- De har tatt store snarveier når det kommer til spillersigneringer de siste årene. De gikk ikke ut og hentet gode nok spillere, og det får de igjen for nå, sier Roy Keane ifølge Mirror, og gjør ikke mye for å skjule kritikken mot Fergusons beslutninger på overgangsmarkedet.

NA Live: Følg Cardiff - Aston Villa og tre andre Premier League-kamper her fra klokken 20.45

- Jeg mener at United trenger fem-seks spillere. Hvis de bruker den kommende sommeren på å forsterke, kan det igjen bli gode tider på Old Trafford, fortsetter Keane.

Om nåværende manager David Moyes, er den gamle midtbaneterrieren klar på at han må få tid.

- I mine øyne fortjener han massevis av tid. Jeg tror folk har vært redde for å bruke ordet «gjenoppbygging» om det som skjer i United nå, men det er jo akkurat det som er tilfelle, og Moyes må få tid til å bygge laget opp igjen.

Roy Keane spilte i Manchester United fra 1993 til 2005 og fikk 326 opptredener for «The Red Devils»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag