RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir ikke opp Fredrikstad

Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Kasey Wehrman er ønsket av Örgryte, men vil bli i plankebyen.

FREDRIKSTAD – LYN 2-1:

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): - Timingen var ikke rett denne gangen. Men du må egentlig snakke med agenten min om dette, sier Wehrman da Nettavisen spør om mulighetene for overgang til svensk fotball.

Agent Stig Lillejord har bekreftet interessen fra svenske Örgryte, som har hentet inn Åge Hareide som trener.

Wehrman innrømmer at signalene fra klubb og sportslig ledelse ikke er til å ta feil av. Australieren skal vekk – helst allerede i sommer.

- Klart jeg har fått med meg det. Det har også med finansielle grunner å gjøre. Men for meg ville det beste være å bli her i Fredrikstad – her kjenner jeg spillerne, byen og klubben, sier Wehrman.

Mot Lyn var han tilbake fra start på grunn av suspensjonen til Ardian Gashi – men midtbanesliteren måtte omskoleres til stopper på rekordtid da Pål Andrè Czwartek ble skadet tidlig i kampen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Den jobben greide han fint. Kanskje ikke så vanskelig mot et Lyn-lag som nesten ikke kom ut av egen halvdel i andre omgang, men likevel varmet det et trenerhjerte.

- Det er utrolig morsomt som trener når en spiller løser oppgaven i en uvant posisjon så bra som Kasey gjorde i dag, sier vikarierende Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune.

Wehrman syntes det gikk greit, men:

- For å være ærlig var det litt kjedelig. Jeg gikk jo bare rundt der halvparten av tiden – det er morsommere å være på midtbanen, sier han til Nettavisen.

- Det var min aller første kamp som midtstopper. Jeg har aldri spilt der før. Men det var flott å være tilbake på laget, legger han til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere