*Nettavisen* Sport.

Gir ikke opp Richards

Overgangsvinduet er åpent igjen og Chelsea setter alle kluter til for å sikre seg Micah Richards.

01.01.07 12:08

Chelsea-manager José Mourinho er slett ikke fornøyd med det forsvaret hans har prestert den siste tiden og er fast bestemt på å starte det nye året med å hente stortalentet Micah Richards fra Manchester City.

Penger har aldri vært noe problem for portugiseren, men City ønsker ikke å gi slipp på sin juvel.

Å bruke Shaun Wright-Phillips som et lokkemiddel for en overgang har vært nevnt, men hurtigtoget vil ikke tilbake til gamleklubben. I stedet kan det se ut som om «den glemte» høyrevingen kan havne i West Ham for ti millioner pund, mens Mourinho må ut med 18 millioner pund for å hente anvendelige Richards til Stamford Bridge.

Skulle ikke Mourinho klare å overtale City-ledelsen til å selge Richards, kan Sol Campbell bli mannen han stoler på at skal snøre sammen Chelseas forsvar.

Ifølge Daily Record har Chelsea forhørt seg om muligheten for å hente den tidligere Tottenham- og Arsenal-stopperen tilbake til London fra Portsmouth.

Portsmouth på sin side jobber med å få ned prisen på Manuel Fernandes. Midtbanespilleren har vært en suksess på lån fra Benfica, men Pompey vil ikke betale de tolv millioner pundene som Benfica vil ha for ham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag