Gå til sidens hovedinnhold

Gir ikke opp Richards

Overgangsvinduet er åpent igjen og Chelsea setter alle kluter til for å sikre seg Micah Richards.

Chelsea-manager José Mourinho er slett ikke fornøyd med det forsvaret hans har prestert den siste tiden og er fast bestemt på å starte det nye året med å hente stortalentet Micah Richards fra Manchester City.

Penger har aldri vært noe problem for portugiseren, men City ønsker ikke å gi slipp på sin juvel.

Å bruke Shaun Wright-Phillips som et lokkemiddel for en overgang har vært nevnt, men hurtigtoget vil ikke tilbake til gamleklubben. I stedet kan det se ut som om «den glemte» høyrevingen kan havne i West Ham for ti millioner pund, mens Mourinho må ut med 18 millioner pund for å hente anvendelige Richards til Stamford Bridge.

Skulle ikke Mourinho klare å overtale City-ledelsen til å selge Richards, kan Sol Campbell bli mannen han stoler på at skal snøre sammen Chelseas forsvar.

Ifølge Daily Record har Chelsea forhørt seg om muligheten for å hente den tidligere Tottenham- og Arsenal-stopperen tilbake til London fra Portsmouth.

Portsmouth på sin side jobber med å få ned prisen på Manuel Fernandes. Midtbanespilleren har vært en suksess på lån fra Benfica, men Pompey vil ikke betale de tolv millioner pundene som Benfica vil ha for ham.