RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hansen, Alf Ove (Scanpix)

Gir seg i Viking

En æra er over i Stavanger-klubben.

- Det er tre grunner til dette. Jeg har hatt ekstremt lang fartstid som styreleder. Jeg har et stort arbeidspress, og kanskje er det også behov for fornying. Jeg tror det er lenge nok å sitte som styreleder i ti år, forklarer Rugland til Viking FKs hjemmesider.

Ingen styreformann i Viking har ledet klubben sammenhengende så lenge som Ole Rugland, skriver Rogalands Avis .

Han bekledde sitt første styreverv i Viking FK i 1992. Fra 1999 har han ledet styret i Viking Fotball ASA, og fra 2002 har han hatt en tilsvarende rolle også i Viking FK. Men når det tidlig neste vår skal velges styreleder igjen, er det uten Rugland som kandidat.

- Vanligvis skjer slikt etter sesongen, men da ville vi vært nesten i desember. Nå ønsket jeg at beslutningen skulle offentliggjøres før vi klubber endelig den nye organisatoriske modellen. Dette gir også klubben god tid til å finne en ny løsning, uttaler Rugland.

Han har et halvår igjen i jobben som styreleder.

- Jeg slutter ikke fordi jeg er trett og sliten av vervet. Jeg ønsker å stå på for fullt fram til valget neste vår og synes fremdeles Viking er en fantastisk klubb å lede, sier Rugland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere