RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir spiss-makkeren æren

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Tippeligaens toppscorer har forklaringen på hvorfor han gjør det så bra i sesonginnledningen.

STORSTADION (TV 2 Nettavisen): SANDEFJORD-LYN 2-2:

For halvannet år siden sto Andreas Tegström bak disken i en sportsbutikk i Sør-Sverige, og spilte fotball på deltid i svensk 2. divisjon. Nå er han toppscorer i Tippeligaen for Sandefjord, spiller fotball på heltid og mener klubben hans kan nå «hur långt som helst».

Bra connection
Og svensken er ikke i tvil om hvorfor han lykkes så bra.

- Samarbeidet med Fredrik (Thorsen) er helt fantastisk! Han har mye av æren for at jeg nå faktisk er toppscorer her i Norge, sier svensken til TV 2 Nettavisen.

Spissmakker Thorsen vet ikke om det er hans skyld at klubbkameraten leder kampen om den gjeve tittelen, men han har i hvert fall en forklaring eller to på hvorfor vestfoldingene scorer jevnt og trutt.

- Vi har spilt sammen i over tredve kamper siden han kom til oss i fjor vår, og begge føler at vi har en bra «connection» med hverandre, sier Thorsen.

- På hvilken måte?

Blør for hverandre
- Vi kjenner hverandres spillestil godt, vi trenger ikke bestandig rope «løp dit!». Og ikke minst blør vi for hverandre, sier Fredrik Thorsen.

Han er ikke like høyt opp som Tegström hva gjelder å tippe tabellplassering, men han gleder seg likevel til kampene mot Rosenborg og Brann.

- Det nytter i hvert fall ikke å bli hjemme. Vi skal reise ditt å satse på et best mulig resultat, og så får poengene komme som en bonus, smiler Sandefjord-spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere