Gir storfavoritten kamp?

Foto: hesteguiden.com

En formtoppet Yumbo Yob får svært mange tilhengere i kveld, men vi tror en tetløper av rang kan sette favoritten til veggs!

02.03.10 14:33

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det er liten tvil om at 4 Yumbo Yob har vært imponerende god nå på slutten, og i V5-4 i kveld jakter Freiherr As-sønnen sin tredje strake triumf. 5-åringen var en sterk vinner fra utvendig posisjon sist på fine 16.3 full vei, og med tilsvarende innsats blir selvsagt Antonsen-traveren vond å stoppe på ny. Storfavoritten er krysset av på hele 94 % av de innleverte kupongene, og det er vel i drøyeste laget?

Fryktelig spennende mener vi uansett 3 King Sensation er, og fra tet vet vi fra tidligere at Toss Out-sønnen selger seg veldig dyrt. 6-åringen gikk relativt pigg i mål etter lang pause sist, og løp i kroppen har normalt gjort godt (og forut for hvilen konkurrerte jo vårt drag i løpet i klart tøffere omgivelser enn dette). Anderssen-traveren hadde veldig fin form på denne tiden i fjor , og vi snakker her om en spenstig 5-prosenter i spillet!

Tre hester gjør opp
I finalen setter vi en formtoppet 2 Moberg Even først på sporfordelen, og med feilfri avgang kan Pål Even-sønnen lede rundt om (kjører seg til tet ut av den første svingen). 7-åringen har gått to flotte løp etter lang pause, og virker nå til å fremstå i en langt mer stabil utgave. Best på kapasitet er trolig 11 Ramstad Loke, men Moe Odin-sønnen har rotet fælt nå på slutten. Startsporet i andre rekke kan muligens bare være en fordel, og på sitt beste legger jo Flåten-traveren dette feltet på rygg.

Ille til ytterst på vingen står 8 H.M. Hird Balder, men det er jo som kjent til slutt pengene deles ut. Norne-sønnen var god toer i et V75-løp i den siste starten, og dagens lange oppløp taler til 5-åringens fordel. Vi satser på at kapable 10 Rinde Rappen trenger løp i kroppen etter lang pause, og vi står på tre hester på samtlige spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Urutinerte kaldblodshester på farten i innledningen, og vi kan fort få en smell. Champion Eirik Høitomt har blitt litt bedre kjent med 8 Horgen Sverre etter triumfen sist (og vi ser ikke bort i fra at rogalendingen foretar noen utstyrsendringer som kan slå positivt ut til dagens dyst), og feilfritt tror vi ingen klarer å stå i mot den kapable Frigg Mollyn-sønnen til slutt. Dagens arena passer trolig langt bedre enn den trange ovalen på Drammen, og andrevalget i spillet blir vår utgang på det store systemet.

V5-2: Jevnt blant flere også i den andre avdelingen, men Høitomt sitter også trolig her bak en hest med solide vinnersjanser i form av 4 Nala Waltz. American Winner-datteren har så langt ikke innfridd i sitt nye hjemland, men dette er tross alt snakk om hest som har vært helt nede på 13.5 over dagens distanse tidligere. Det meldes om utstyrsendringer fra trenerhold til dagens løp, og da skal det bli spennende å se hva 5-årshoppa kan utrette.

V5-3: Vi tror 4 Foolish Fighter får overta føringen fra 1 Vitesse (svak sist, men Super Arnie-sønnen skal slett ikke avskrives med perfekte luker til slutt) i den tredje avdelingen, og da kan i så fall oldtimeren vise seg vond å fange i et løp som etter vårt skjønn teller fem vinnerkandidater.

10-åringen fra Sverige har nå fått løp i kroppen etter lang pause, og Foolish Crown-sønnen har jo tidligere gått veldig gode løp på nettopp dagens arena. Toppform holder 6 Muscles G.T., og med litt tempo på løpet stiger sjansene for Mikkelborg-traveren.

Flott lunsj-gevinst!
Ola Slåtsveen satte bankeren A.B. Lom`n i lunsjen i dag, og de som spilte vårt største spilleforslag på 1260 kroner kunne inkassere hyggelige 5880 kroner!

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1212 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 120 kroner ligger ute her .

Det største V5-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på nrk.no nett-tv i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Gratis travtips

Mest lest på Sport

Annonsebilag